Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Történelmi táncklub - tanít a Mare Temporis

Történelmi táncklub - tanít a Mare Temporis

A 17-19. századi báltermek népszerű társastáncaiból válogatunk havonta egy alkalommal.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 4. péntek, 19:00

John Playford 1651-ben megjelent „The English Dancing Master” című tánckönyve mérföldkő a 17. századi táncéletben. A számos kiadást megért mű az angol kontratáncok zenéjét és leírásait tartalmazza, ezekből válogatunk. A vidám, játékos, változatos térformákkal járt csoportos táncok mellett terítékre kerül például a 19. század elején népszerűvé váló waltz és a quadrille is, azaz a négy pár által táncolt francia négyes is, ami az 1700-as évek végén indul hódító útjára Párizsból. A legnépszerűbb figurák és lépések korai formáival ismerkedünk az 1810-1830 között kiadott tánckönyvek alapján.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!