Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Útibeszámolók: Kalandok Hetedhét országban - Vigh Bori előadása

Útibeszámolók: Kalandok Hetedhét országban - Vigh Bori előadása

Sorozatunk nézői havonta egy alkalommal olyan előadókkal találkozhatnak, akik utazásaikról nemcsak fotókat, videókat készítettek, hanem írásban (könyvben, blogon) is megörökítették élményeiket.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 15. szerda, 18:31

Kalandok Hetedhét országban – Vigh Bori, a backpacker.hu blog szerzőjének előadása

Vigh Bori története hét éve kezdődött, amikor felvette a hátizsákját és világgá ment először. A novemberi előadásra hét történetet hoz majd, hét országból, Argentínától Új-Zélandig.
A backpacker.hu szerzője Hogyan menjünk világgá? címmel könyvet is írt, amely a hozzá hasonló utazni vágyóknak szól, a kíváncsi embereknek, akiket nem az all-inclusive szálloda svédasztala hoz lázba, azoknak, akik már évek óta dédelgetnek egy álmot: világgá menni, akik hiszik, hogy az igazi álmok azok, amik megijesztenek. A kérdés az, hogyan tudunk túllenni a félelmeinken, hogyan alakíthatjuk át a vágyainkat célokká, a kifogásainkat pedig feladatokká.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!