Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Utolsó keringő (hangv.)

Utolsó keringő (hangv.)

Madarász Iván: Utolsó keringő
Hangversenyszerű előadás, magyar nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 14. vasárnap, 11:00

Madarász Iván (1949-) 1999-ben írt egyfelvonásos operáját 2003. június 21-én a Magyar Állami Operaház mutatta be. Szövegkönyvét Görgey Gábor és a zeneszerző közösen írta. A múltba révedő idős asszony és környezetének szereplői, családtagjai egyaránt redukált lények. Ahogy egyik kritikusa írta, a „monomániás zene” jól illik a figurák megszállottságához. „A Feleség az egész darab során egy elfelejtett dallamot keres, azt a keringőt, amelyre az első bálján az akkor megismert férjével táncolt. Halála pillanatában találja meg” – nyilatkozta Madarász műve cselekményéről.

Közreműködik: Savaria Szimfonikus Zenekar

Bemutató: 2017. május 14.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!