Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Vándorbor - VáliBor állomás

Vándorbor - VáliBor állomás

A Vándorbor egy új eseménysorozat, amely ötvözi a magyar borok, borkultúra, gasztronómia és Magyarország legszebb borvidékei iránti szeretetünket a professzionális vendéglátással. Örömpiknik a szabadban, ahol a borász saját birtokán látja vendégül a borkedvelő közönséget és családjukat egy barátságos, laza ugyanakkor exkluzív miliőben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 16:30

Második állomásunk a Badacsonyörsön található VáliBor, ahol Váli Péter borász a házigazdánk. A borvacsora kulináris élményeiről a Budapest Party Service és Bernáth József chef gondoskodik, akit jól ismerhetnek A konyhafőnök című műsorból, s jelenleg az Art Catering creative chef-je.

Az est egyik fénypontjaSzalóki Ági „Csak egy nap a világ…” koncertje lesz, melyben Ági Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg. Elénekeli nekünk azt, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, büszkeségről, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak. A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai fantasztikus művészek előadásában hangzanak el a színpadon.

A Vándorbor partyról Kovács László, hazai jazz körökben jól ismert JazzKovács gondoskodik.

Végre egy nap amely Rólatok, a családról, gyerekekről, gasztronómiáról, kultúráról és az igazi kikapcsolódásról szól balatoni panorámával és idilli környezettel fűszerezve.

Váli Péter 2000-ben alapította meg szőlőbirtokát Badacsonyörsön, a Badacsony szívében, a borkóstolás hazájában. A 150 méter magasan fekvő, dús barna erdőtalajjal borított, csodálatos panorámájú telek szerelem volt első látásra! A korábban itt lévő szőlőket rekonstruálták, részben újjátelepítették. Minden, a bor készítéséhez kellő folyamat helyben történik, ezt szolgálja a terület közepén kialakított pince is. Ebben a különleges miliőben kóstolhatjátok meg a Péter és Bogi gyermekeiről elnevezett, Luca, Vince, Peti és Márton borát!

Részletes program- és csomag információk a weboldalon és a Facebook oldalunkon.

www.vandorbor.hu

https://www.facebook.com/events/124303918127100/

 

 

Ajánlatunk


keserves bohózat két részben

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!