Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


zzVarázslatos nők vonzásában

zzVarázslatos nők vonzásában

Január 24-én és 25-én két alkalommal tűzzük műsorra a Varázslatos nők vonzásában című musical gálánkat, amely akár egy különleges bérlet-konstrukcióban is megtekinthető.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 25. szerda, 19:00

A gálán olyan népszerű musical slágerek dallamai csendülnek fel, mint a Marie Antoinette, a Fame, az Elfújta a szél, a Lady Budapest, a Mozart!, a Rudolf, a Rómeó és Júlia, az Elisabeth, az Abigél és nem utolsó sorban legújabb, készülő előadásunk a Notre Dame-i toronyőr. A dalok előadói színházunk sztárjai Gubik Petra, Janza Kata, Nádasi Veronika, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Veréb Tamás.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!