Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Váróterem Projekt: Qkac - Kolozsvári7

Váróterem Projekt: Qkac - Kolozsvári7

A Kolozsvári7 keretében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 14. vasárnap, 10:00

Qkac és A számítógépbeli ember bemutatkozik a Mesekuckóban Varró Dániel: Változatok egy gyerekdalra versciklusával. A mindannyiunk által ismert „Boci boci tarka, se füle se farka” gyerekdal bármi lehet, Berzsenyi, Villon, Térey vagy akár Shakespeare. Qkac mindegyiket jól ismeri, ezért akarja megmutatni, eljátszani, elszavalni vagy éppen elrappelni nekünk és TITKOS barátjának.

Játsszák: Sebők Maya és Qkac
Dramaturg: Bodor Emőke
Írta: Varró Dániel és Bertóti Johanna
Rendező: Palocsay Kisó Kata

Az előadás időtartama: 40 perc

Az előadás után kézműves foglalkozás várja a gyerekeket.

6 éven felülieknek ajánlott.

A kolozsvári Váróterem Projekt 2016 januárjában ünnepelte fennállásának hatodik jubileumát. Az alapító tagok rögtön a Babes Bolyai Tudományegyetem elvégzése után vágtak bele ebbe a közös munkába, mondhatni vakmerően. Az idők folyamán további frissen végzett színészek, illetve más színházi szakemberek kerültek a csapatba. Repertoárjukban a felnőtteket megcélzó produkciók mellett elsősorban gyermekeknek szóló bábelőadásokat is készítenek. A fiatalokból álló csapat nyitott a kísérletezésre, legyen szó akár improvizáción alapuló munkáról vagy már meglévő szöveg fel- vagy átdolgozásról, társadalmi érzékenységű témák színreviteléről.

Kolozsvári7

A Bethlen Téri Színház már indulásakor határon túli előadó-művészeti szervezetekkel fogott együttműködésbe, hogy koncentráltan, egy-egy tematikus hétvége vagy kisfesztivál megrendezésével nyújtson bemutatkozási lehetőséget. Az idei évad második kiemelt eseménye Kolozsvárra fókuszál: a Váróterem Projekt és a GroundFloor Group érkezik a Bethlenbe, a három felnőtt és egy gyerek előadás mellett fotókiállítással, tárlatvezetéssel, irodalmi esttel, mozival, tesszük teljessé a hetet.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!