Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Varró Dániel és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertje

Varró Dániel és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertje

Lepje meg gyermekét egy verses-zenés interaktív koncertélménnyel! Ha május 17-én vagy 18-án belépőjegyet vált a Varró Dániel és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertre, 30% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.
Részletek alább!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 21. vasárnap, 17:00

„Bűbáj és varázslat, rímek és ritmusok kavalkádja Varró Dániel verseiben. Gyermeki szív, angyali lélek, könnyű kéz és mérhetetlenül komolyan vett mesterségbeli tudás.”
„Dallamok, versek, bábok, buborékok, ukulele, gitár, bőgő, furulya, dob, derbuka és társai pörögnek ezerrel. Kárász Eszter játszik, táncol, énekel, hadonász, varázsol, miközben viccesen és kedvesen vagy szomorkásan csengnek-pengnek a Varró Dani-dalok.”
Aki volt már Varró Dani-felolvasáson és Eszter-lánc koncerten, tudhatja, milyen elsöprő lendülettel rántják magukkal a gyerekeket erre a szédítő kirándulásra a zene és kortárs versek világába. És tudja azt is, hogy ez élmény újra és újra. Aki nem tudja, annak pedig érdemes mindenképp kipróbálnia!

A zenekar tagjai:
Kárász Eszter (ének, ukulele, furulya, tilinkó)
Becze Gábor (nagybőgő)
Clemente Gábor (ütőhangszerek)
Molnár György (gitár, ének)
Veér Csongor (hegedű)

Lepje meg gyermekét egy verses-zenés interaktív koncertélménnyel!

Ha május 17-én vagy 18-án belépőjegyet vált a Varró Dániel és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertre, 30% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából. A kedvezmény érvényesíthető: az Miskolci Kulturális Központ központi jegypénztárában, online a www.jegy.hu oldalon a GYEREKN2017 kuponkód megadásával a vásárlási folyamat végén.

Jegyár: 2000 Ft

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!