Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Varró Dániel és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertje

Varró Dániel és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertje

Lepje meg gyermekét egy verses-zenés interaktív koncertélménnyel! Ha május 17-én vagy 18-án belépőjegyet vált a Varró Dániel és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertre, 30% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.
Részletek alább!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 21. vasárnap, 17:00

„Bűbáj és varázslat, rímek és ritmusok kavalkádja Varró Dániel verseiben. Gyermeki szív, angyali lélek, könnyű kéz és mérhetetlenül komolyan vett mesterségbeli tudás.”
„Dallamok, versek, bábok, buborékok, ukulele, gitár, bőgő, furulya, dob, derbuka és társai pörögnek ezerrel. Kárász Eszter játszik, táncol, énekel, hadonász, varázsol, miközben viccesen és kedvesen vagy szomorkásan csengnek-pengnek a Varró Dani-dalok.”
Aki volt már Varró Dani-felolvasáson és Eszter-lánc koncerten, tudhatja, milyen elsöprő lendülettel rántják magukkal a gyerekeket erre a szédítő kirándulásra a zene és kortárs versek világába. És tudja azt is, hogy ez élmény újra és újra. Aki nem tudja, annak pedig érdemes mindenképp kipróbálnia!

A zenekar tagjai:
Kárász Eszter (ének, ukulele, furulya, tilinkó)
Becze Gábor (nagybőgő)
Clemente Gábor (ütőhangszerek)
Molnár György (gitár, ének)
Veér Csongor (hegedű)

Lepje meg gyermekét egy verses-zenés interaktív koncertélménnyel!

Ha május 17-én vagy 18-án belépőjegyet vált a Varró Dániel és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertre, 30% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából. A kedvezmény érvényesíthető: az Miskolci Kulturális Központ központi jegypénztárában, online a www.jegy.hu oldalon a GYEREKN2017 kuponkód megadásával a vásárlási folyamat végén.

Jegyár: 2000 Ft

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

zenés party két részben

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!