Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


VI. Gere Jazz Fesztivál / Napijegy szombat
2

VI. Gere Jazz Fesztivál / Napijegy szombat

Franciás dallamok, provence-i hangulat és minőségi borkínálat a VI. Gere Jazz Fesztiválon. Indítsd Villányban a nyarat!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 10. szombat, 16:00

Napfényben megcsillanó borospohár, inspiratív villányi panoráma, légies atmoszféra és markáns jazz dallamok - Június 9. és 10. között startol a Gere Jazz Fesztivál, a villányi Gere Attila Pincészet birtokán. Indítsd a nyári szezont stílusosan, inspiratív környezetben, a világhírű Nouvelle Vague és kiváló hazai fellépők társaságában!

Június 9. és 10. között, hatodik alkalommal nyitja meg kapuit a Gere Jazz Fesztivál Villányban, a Gere birtokon. Míg az idei Gere Jazz új arculati elemekkel gazdagodott, addig a szervezők változatlanul színvonalas nemzetközi és hazai fellépő gárdával várják azokat a látogatókat, akik igazi provence-i hangulatban szeretnék eltölteni június második hétvégéjét. A 2017-es Gere Jazz külföldi sztárfellépője nem más, mint a párizsi Nouvelle Vague, aminek kifinomult és franciásan stílusos zenei univerzuma ideális esti programnak minősül azoknak, akik a nyár elejét oldott és elegáns atmoszférában, egy pohár zamatos bor és minőségi zene társaságában képzelik el. Hazai fellépők terén sem elhanyagolható az idei repertoár, hiszen a fesztiválozók mesés környezetben, a napsütötte Villány szívében élvezhetik a magyar jazz és könnyűzene legjobbjait. Miután az odalátogató felfedezte a mesebeli környéket és koccintott a nyár első igazán hűsítő fröccsével, két estén keresztül olyan fellépők közül válogathat, mint Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Váczi Eszter & Quartet, Sena, a Pankastic! vagy éppenséggel a Snétberger & Stockhausen duó. A két napos fesztivál gasztronómiai élményeit a Mandula Étterem biztosítja, ami a Gere Attila Pincészettel összefogva olyan kulináris élményekre invitálja a bor és jazz szerelmeseit, amelyek garantáltan megalapozzák a nyárindulót.

További információk: www.gerejazz.hu

Részletes Program:

JÚNIUS 10. SZOMBAT

18.00 – Pankastic!

20.00 – Snétberger & Stockhausen

22.00 – Nouvelle Vague

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!