Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


VideóSOKK: luckeY és Beniipowa VIP

VideóSOKK: luckeY és Beniipowa VIP

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 15:00

A VideóSOKK csapata most egy hatalmas bejelentéssel készült, hiszen a hazai YouTube gamer világ két meghatározó személyiségét hozza el közönségének augusztus 26.-án. A Lurdy Moziban Budapesten nem mással tudsz találkozni, mint luckeY-val és BENIIPOWA-val.

luckeY fiatal kora ellenére elképesztő követő bázist épített ki, csatornáján már több mint ötszázezer feliratkozó található.  Imádja a Fifát és a Minecraftot, a játékokon kívül a kihívás videókkal is megbirkózik; legnézettebb videója, a Bean Boozled kihívás melyet a barátnőjével készített el, már 1 millió 380 ezer megtekintésnél jár. Beni csatornája gaming és vlog tartalmakkal foglalkozik vegyesen, ez a kombináció pedig változatosan képes szórakoztatni a közönségét. Beni sok más egyéb mellett CS-zik, Minecraftozik, kihívásokat teljesít, és unboxingol. Gyere el és találkozz velük te is augusztus 26.-án, hiszen rengeteg izgalmas programmal várjuk vendégeinket.

Amennyiben VIP jegyet vásárolsz a programod 10:00-kor vagy 15:00-kor kezdődik. A VIP jeggyel rendelkező vendégeink láthatnak eddig még soha nem látott premier videókat. Részt vehetnek egy kvízműsoron értékes ajándékokért, ezen felül játszhatnak kedvenc videósaikkal egy közös kihívásban. Kérdezhetnek luckeY-tól és BENIIPOWA-tól, és még készülünk nekik egy meglepetés programmal is majd végül sor kerül a dedikálásra. Minden VIP jeggyel rendelkező vendégünk egyedi VideóSOKKos ajándékot kap a regisztráció során. A VIP jegyesek regisztrációja fél órával a kezdési időpont előtt fog megkezdődni.

A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.

A program változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Mi ez, mi ez, miez, ez a rettentő csengetés? Tűz van? Ezek nyilván tűzoltók… szólni kellene az Erzsinek, hogy oltsa el a lámpát, biztosan meggyulladt a kredenc… Dehogy… hiszen ez a vekker… A vekker csönget… De hiszen akkor fél hét van már… fel kellene kelni.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!