Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


VideóSOKK - zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird / VIP

VideóSOKK - zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird / VIP

Új év elejére ismét egy fantasztikus programmal készült nektek a VideóSOKK csapata. zsDav,DoggyAndi és IceBlueBird ebben az évben is várja vendégeit a Lurdy Moziba január 13-án.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 13. szombat, 14:30

Készülnek nektek interaktív programokkal, szuper játékokkal, kvízekkel, exkluzív eddig még soha nem látott videókkal. Most élőben játszhattok és beszélgethettek velük akár két órán keresztül.
Mindhárom videós leginkább MineCraft témájú videókban utazik, de ezen felül Dávidnak, Icenak és Andinak is van vlog csatornája, ami ezen a rendezvényen igazán teret nyer majd magának, hiszen a VideóSOKK lényege, hogy a közönség élőben ismerje meg jobban kedvenc videósát. Tehát ez a VideóSOKK most olyan lesz mintha élőben látnátok a három kedvencetek vlogját. Jól hangzik igaz?


Amennyiben VIP jegyet szeretnél vásárolni a fenti programokon kívül a jegyed tartalmaz egy egyedi VideóSOKK ajándékcsomagot is. Ezen felül plusz egy órát tölthetsz el a vloggerek társaságában, részt vehetsz velük izgalmas játékokban és még értékes nyereményekre is szert tehetsz. Természetesen a program végén begyűjheted a videósok aláírását, sőt még közös képet is készíthetsz velük.


A VIP program 14:30-kor kezdődik amire 13:30-tól lehet regisztrálni.
A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.


Tudj meg több információt a VideóSOKK hivatalos weboldalán : http://videosokk.hu/
Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj az info@videosokk.hu email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket 9-17 óra között hétköznapokon a +36-20-210-9929 telefonszámon!
A program változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!