Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Vízkereszt, vagy amit akartok

Vízkereszt, vagy amit akartok

vígjáték
esőnap: július 31.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 30. vasárnap, 21:00

Shakespeare egyik legnépszerűbb vígjátékát, a Vízkereszt, vagy amit akartok című darabot mutatja be idén nyáron a Szegedi Szabadtéri. A szereposztás pazar, Béres Attila rendező koncepciója pedig igazán ellenállhatatlan lesz. Az ezer négyzetméteres színpad ugyanis homokvárrá alakul, az előadás három, egyelőre titkos világ találkozása mentén születik meg.

A hiú szerelmes, Orsino herceg szerepét Görög László játssza, aki egyébként pályája során először lép a Dóm téri deszkákra. A gyászoló Olivia grófnőként Pálmai Annatér vissza a Szabadtérire, akit a két évvel ezelőtti Shakespeare-darab, a Tévedések vígjátéka egyik főhőseként szeretett meg a közönség. Malvolio szerepét Alföldi Róbert vállalta el, aki boldogan tér vissza Szegedre, hogy újra színészként álljon színpadra a Szabadtérin. Violát, aki a darab során férfiruhát is ölt, a Miskolci Nemzeti Színház színésznője, Tenki Dalma játssza. 

Elek Ferenc, a Katona József Színház művésze Vitéz Böföghy Tóbi karakterébe bújik, partnere a mókában Vitéz Fonnyadi Ábrisként Zayzon Zsolt lesz. Hernádi Judit, Bodrogi Gyula és Gáspárik Attila is visszatér a Dóm térre, Szikszai Rémuszt és Bodoky Márkot pedig most láthatja először a közönség. 

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!