Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


VOICE DROPS acappella együttes koncert

VOICE DROPS acappella együttes koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 2. szombat, 17:30

A Voice Drops acappella együttes 2015-ben alakult Budapesten, zenei alapja a jazz, azon keresztül pedig számos egyéb műfajba is kitekint.Tagjai professzionális zenészek, komoly hazai és nemzetközi koncertélettel a hátuk mögött, akik a legkülönbözőbb forrásokból merítenek a sajátos összhangzás megformálásához.
2018-as repertoárjuk friss és izgalmas, teret kap benne a vokális improvizáció és a beatbox, Ella Fitzgerald “hangja” mellett pedig Kurt Elling, Stevie Wonder és Chris Martin is megidézésre kerül.

Tagok:
Bencze Janka
Burján Orsolya
Csernus Szilvia
Tasner Levente
Zajkás Boldizsár

Ajánlatunk


A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


Az Európa nevezetes zenei tájait bemutató sorozat első koncertje északra kalauzol, az ott élő népek sajátságos világát, színeit és ízeit…

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!