Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Voice & Guitar - Micheller Myrtill és Pintér Tibor duó koncertje

Voice & Guitar - Micheller Myrtill és Pintér Tibor duó koncertje

Micheller Myrtill és Pintér Tibor 2005-ben alapították meg duójukat és azóta már négy CD és koncert DVD-juk is megjelent.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 17. szombat, 19:30

2006-ban és 2010-ben is a legjobb 8 között díjazták a formációt a németországi Völklingenben megrendezett 'Voice&Guitar' nemzetközi versenyen. 2009-ben londoni turné következett és híres londoni jazz clubbokban szerepelt nagy sikerrel a formáció. 2010-ben az Új Színházban adtak teltházas koncertet, amelyből CD és DVD is született. 2015-ben a Katona József Színházban adtak teltházas, fergeteges koncertet 10 éves fennállásuk alkalmából. Az ének-gitár felállás bravúros játékot, gazdag és improvizatív előadásmódot jelent és különleges zenei élményt ad. A duó állandó klubja a Budapest Jazz Club.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!