Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Yves Robert Trio (F)

Yves Robert Trio (F)

Az 1958-as születésű harsonás, Yves Robert a francia jazz emblematikus figurájának számít. Több mint három évtizedes pályafutása során hazájának legnevesebb muzsikusaival játszott együtt (Daniel Humair, Loius Sclavis, Joëlle Leandre), külföldi partnerei között pedig olyan neveket találunk, mint McCoy Tyner, Paul Bley, John Zorn, Derek Bailey, Nguyên Lê, Steve Lacy vagy Dee Dee Bridgewater.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 24. vasárnap, 20:00

Számos formációja mellett már a nyolcvanas évek második felében beválasztották a Francia Nemzeti Jazz Zenekarba (Orchestre National de Jazz), 1988-ban pedig létrehozta első saját trióját. A szélesebb nemzetközi elismerést az ECM gondozásában megjelent lemezek hozták meg számára, ezek közül is a 2002-ben kiadott In Touch című saját albuma, amit a kritika nagyon kedvezően fogadott, a kvázi ambient felvételt a „hangzás igazi ünnepének” nevezték kritikusai. Sok mindent el lehet mondani Yves Robert számtalan egyéb zenekaráról és projektjéről is, de a „szokványos” jelzőt lehetetlen rájuk aggatni.

2014 február elején Yves Robert a francia jazz két alappillérével, Bruno Chevillon bőgőssel és Cyril Atef dobossal, azaz a még 2008-ban kiadott Inspirine című triólemezen szereplő felállással adott fergeteges sikerű koncertet az Opus Jazz Clubban. A hangszereik és a hozzájuk társított elektronikák adta lehetőségeket a végsőkig kihasználó muzsikusok mindaddig elképzelhetetlen hangzású, lenyűgöző muzsikát jéátszottak a klub közönségének. Visszahallgatva a koncerten készült felvételeket, úgy a trió tagjai, mint a BMC-Opus stábja egyöntetűen úgy döntöttek, hogy a koncert anyagából lemezt kell készíteni a BMC Records jazz-sorozatába. Meleg tónusú, életigenlő kompozíciók, igen gazdag képzelőerő és elképesztő technikai tudás – hogy csupán néhány fontos jellemzőjét említsük a kiadó gondozásában három éve Inspired címmel megjelent lemeznek. A kapcsolat a trióval az albumot bemutató újabb koncertet, majd a lemez igen sikeres kritikai fogadtatását követően tovább mélyült. Ennek eredményeként a csapat újabb - ezúttal stúdió körülmények között rögzített - lemez anyagát veszi fel a BMC koncerttermében, melyre az Opus-beli koncertet követő napokban kerül sor.

Közreműködik:

Yves Robert - harsona
Bruno Chevillon - nagybőgő
Cyril Atef - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!