Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zene Gyógyító Ereje - utazó nemzetközi zenei fesztivál

Zene Gyógyító Ereje - utazó nemzetközi zenei fesztivál

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 13. vasárnap, 19:00

A fesztivál a zene gyógyító erejét hirdeti.  A közönséggel interaktív kapcsolatot épít-célja, hogy elérje, ne csak azok tanuljanak zenét akik az előadói pályára készülnek. A zene mindenkié, nem ismeri az egzisztenciális, etnikai, vallási különbségeket - a ZENE összeköti a világ népeit! Augusztus 13-án Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Garami Funky Staff /sztárvendégek: Tóth Vera, Bebe/, Steve Dankó/Ausztrália/, Farkas András És Sárközi Xénia operaénekesek. Kiváló klasszikus zeneművészekkel érkezik a "The Letter" kórus. Olaszországból /Pompei/, Szlovákiából és hazánkból gyermek előadóművészek lépnek fel.Török Ádám Bartók feldolgozásokkal, Németh Gábor, Temesi Berci, Juhász Attila "Jack", Kerekes Ali, Aczél Tamás a crossover jegyében csatlakozik a klasszikus zeneművészekhez. A táncról, a show-ról a Forgatag Művészeti Társaság, az X-Press TSE gyermekcsapatával "gondoskodik."

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!