Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zene! Zene! Zene! - Kabaré avagy elvágyódás

Zene! Zene! Zene! - Kabaré avagy elvágyódás

ZENE! ZENE! ZENE!
Esőhelyszín: ugyanott, Barlang
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 12. csütörtök, 20:30

A Kaposvári Egyetem színészképzése dinamikusan fejlődött az elmúlt időszakban, és az ehhez kapcsolódó zenei oktatás is folyamatosan gazdagodik. A zenés színészmesterségen és a hangképzésen túl nagy hangsúlyt fektetnek a hangszeres képzésre, a kóruséneklésre és a kreatív zeneoktatásra. A hangképzés a népdal, műdal, bel canto megismerése után az operett, musical, jazz és opera tanításával egészül ki. Az osztályzenekarok koncertjein és közös örömzenélések alkalmával számos fesztiválon és rendezvényen bemutathatták már zenei tehetségüket a színészhallgatók.
A Zene! Zene! Zene! című előadás válogatás a Kaposvári Egyetem színművész szakos hallgatóinak zenés mesterség– és énekvizsgáiból. Felcsendülnek többek között a Cabaret, My Fair Lady, Egy szerelem három éjszakája, Reinitz Béla, Novák János, Bertolt Brecht és Kurt Weil dalai, valamint komoly– és könnyűzenei különlegességek.
Közreműködnek az első éves Bozsik Yvette-osztály és a negyedéves Eperjes-osztály hallgatói.
Zenés színészmesterség tanárok: Bozsik Yvette és Kéri Kitty
Zongorán kísér: Ujláb Gábor
A

z előadás hossza: 70 perc, egy részben

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!