Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zorán Koncert

Zorán Koncert

Zorán ezúttal bátrabban válogat gazdag repertoárjából, így 2019. október 10-én ritkán hallható szerzemények és igazi zenei csemegék is megszólalnak, de a programból természetesen nem hiányozhatnak a „kihagyhatatlan”, erejükből az évtizedek során mit sem vesztő dalok sem.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 10. csütörtök, 19:00

ZORÁN koncert

Tizenegyszer lépett fel a Budapest Sportarénában, öt alkalommal dupla koncerten a Művészetek Palotájában, de játszott zenekarával a Vígszínházban, az Erkel Színházban és más nagyobb koncerthelyszíneken is. Ezek a nagykoncertek mindig ünnepi alkalmak, mind Zorán, mind a közönség számára. Találkozhatunk különleges vendégekkel, egyszeri, csak ott és akkor látható produkciókkal, és Zorán nagyszerű zenészei is megcsillogtathatják hangszeres képességeiket. Zorán mindig a bőség zavarával „küzd”, amikor az új turné vagy nagykoncert programját kell megszerkesztenie. Hiszen csak a négy évtizedes szólópályafutása alatt mintegy 150 dal született, ezekből akár bő tízórányi koncertet is össze lehetne állítani. Alkalmanként valahogy mégis ki kell válogatni egy 2-3 órás műsorra való dalt, ez pedig nagyjából a következő szempontok szerint történik: mint minden, hosszabb ideje a pályán lévő előadónál, Zoránnál is kialakult a hozzá szorosan kötődő dalok sora, amelyeket mindenképpen el kell játszania, mert különben a közönség csalódottan távozna.

Aztán vannak azok a szintén jól ismert szerzemények, amelyek ugyan gyakran szerepelnek a koncerteken, de időről időre mégis helyet cserélnek más, hasonlóan népszerű dalokkal. Aztán sokszor ott vannak még az éppen aktuális lemez új szerzeményei, ezek közül is játszani kell jó párat, hogy élőben is megmutathassák magukat. Ezzel a válogatási módszerrel már össze is jött a teljes koncertidő, így legtöbbször nem marad hely azokra a dalokra, amelyek méltatlanul szorultak háttérbe, és bizony nagyobb figyelmet érdemelnének. Hiszen talán éppoly értékesek és izgalmasak, mint az emblematikussá vált Zorán-dalok, csak alig volt lehetőség arra, hogy jobban megismerhesse őket a közönség...

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!