Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zsidó Kulturális Fesztivál: Koncz Zsuzsa
2

Zsidó Kulturális Fesztivál: Koncz Zsuzsa

Zsidó Kulturális Fesztivál: Koncz Zsuzsa

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 4. hétfő, 20:00

Koncz Zsuzsa páratlan pályafutása a bizonyíték arra, hogy a popzenében is lehetséges igazi értékeket felszínre hozni, azokhoz következetesen ragaszkodni, és elveinket mindig szem előtt tartva, egy óriási életművet létre hozni. Dalai bármikor születtek is, érvényesen szólnak a mához. Ezt bizonyítják elsöprő hangulatú, telt házas koncertjei, amelyeken keresztül folyamatos, eleven kapcsolatot tart fent közönségével. Szakmai útját komoly kitüntetések szegélyezik, mint pl.: a Kossuth-díj vagy a francia Becsületrend. Kivételes karrierje újabb állomásaként 2017. szeptember 4-én a Zsidó Kulturális Fesztiválon lép fel zenekarával.

"A Dohány utcai Zsinagóga különleges és emlékezetes helyszín a számomra. Legutóbb hat éve Az Élet Menete Alapítvány javára rendezett jótékonysági koncerten énekeltem ott, többek közt Kulka Jánossal. Feledhetetlen élmény, csodálatos lehetőség volt gondolataink és érzelmeink összekapcsolására a közönséggel. Az együttérzés és szimpátia kinyilvánításáról, egyben a segítségnyújtás szándékáról is szólt az az este” – emlékezik vissza az művésznő.

A Nagy zsinagógában hallható lesz legutóbbi lemezének jó néhány dala, de természetesen felcsendülnek olyan régi nagy kedvencek is, amelyektől Koncz Zsuzsa az lett, aki: ünnepelt, rajongott sztár, ugyanakkor közvetlen, őszinte előadó.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!