Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

művész


Bonnyai  Apolka

Bonnyai Apolka

Zongoraművész, művészeti vezető.

Bonnyai Apolka 10 évesen kezdett zongorázni Ella Miklósné tanárnőnél, majd a Bartók Béla Konzervatóriumban folytatta tanulmányait Schweitzer Katalin és Eckhardt Gábor osztályában. Zongoraművészi diplomáját 2001-ben szerezte meg a Liszt Ferenc Zeneakadémián Szokolay Balázs, Kemenes András és Várjon Dénes irányításával, majd ugyanitt 2013-ban DLA fokozatot…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Zongoraművész, művészeti vezető.

Bonnyai Apolka 10 évesen kezdett zongorázni Ella Miklósné tanárnőnél, majd a Bartók Béla Konzervatóriumban folytatta tanulmányait Schweitzer Katalin és Eckhardt Gábor osztályában. Zongoraművészi diplomáját 2001-ben szerezte meg a Liszt Ferenc Zeneakadémián Szokolay Balázs, Kemenes András és Várjon Dénes irányításával, majd ugyanitt 2013-ban DLA fokozatot szerzett.

Számos ösztöndíj és nemzetközi zenei verseny nyertese. A Grand Prize Virtuoso és a Golden Classical Music Awards nemzetközi zenei versenyek díjazottjaként a Salzburgi Mozarteumban és a New York-i Carnegie Hallban lépett fel. A Weingarten ösztöndíj nyerteseként a Birmingham Conservatoire-ban Malcolm Bilson professzornál, majd a Terplan Kutatói Ösztöndíjjal a Montclair Egyetemen tanult David Witten és Mark Pakman irányítása mellett az Egyesült Államokban.

Nagy sikerrel szerepelt a IX. Kiotói Nemzetközi Zenei Fesztiválon Japánban, amelyről CD- felvétel is készült. További fesztiválmeghívásai közt szerepel a Yamaha Artist Liszt Festival és a Hungarian Arts and Humanities Festival New Yorkban, valamint a Cziffra Zongorafesztivál. Két alkalommal vett részt a V4 Zongorafesztiválon Sárospatakon, amelynek művészeti vezetője is volt 2019-ben.

Olyan rangos helyeken lépett már fel szólistaként, mint a Művészetek Palotája, a Carnegie Hall, a Kennedy Center, a Wiener Konzerthaus, a Mozarteum, az Alti Hall és számos más koncertterem Európában és Amerikában. Rendszeresen készülnek felvételei a Magyar Rádió Márványtermében.

Bonnyai Apolka 2001 óta a Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium zongora főtárgy szakos művésztanára.

A Kárpát-medencei Komolyzenei Fesztivál alapítója és művészeti vezetője.

Aranykor - Korcsolán Orsolya és Bonnyai Apolka koncertje

Aranykor - Korcsolán Orsolya és Bonnyai Apolka koncertje

Zsidó Művészeti Napok
  • zongora
I. KÁRPÁT-MEDENCEI KOMOLYZENEI FESZTIVÁL – NYITÓ HANGVERSENY

I. KÁRPÁT-MEDENCEI KOMOLYZENEI FESZTIVÁL – NYITÓ HANGVERSENY

Általános
  • A fesztivál művészeti vezetője, zongoraművész
II. KÁRPÁT-MEDENCEI KOMOLYZENEI FESZTIVÁL -NYITÓHANGVERSENYE - HOMMAGE A KOVÁCS DÉNES

II. KÁRPÁT-MEDENCEI KOMOLYZENEI FESZTIVÁL -NYITÓHANGVERSENYE - HOMMAGE A KOVÁCS DÉNES

Általános
  • Zongora

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!