Broadway Jegyiroda
Jegyirodák:
1026 Bp. Gábor Áron u. 74-78. (Rózsakert)
Tel: 340-40-40 Nyitva: H-P: 10-19h Szo:10-17
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

művész


Corinna Crome

Corinna Crome

Corinna Crome a Salzburgi Mozarteumban tanult díszlet- és jelmeztervezést, majd a Bajor Állami Színházban működött asszisztensként. Később többek között dolgozott Wilfried Minks mellett (Oidipusz, Making of B-Movie, Bajor Állami Színház; St. Pauli Saga, Schauspielhaus Hamburg), Philip Tiedemann-nal (Kaspar, Burgtheater; A tudatlan és az őrült, Berliner Ensemble) és Michael Simonnal (Bildbeschreibung,…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Corinna Crome a Salzburgi Mozarteumban tanult díszlet- és jelmeztervezést, majd a Bajor Állami Színházban működött asszisztensként. Később többek között dolgozott Wilfried Minks mellett (Oidipusz, Making of B-Movie, Bajor Állami Színház; St. Pauli Saga, Schauspielhaus Hamburg), Philip Tiedemann-nal (Kaspar, Burgtheater; A tudatlan és az őrült, Berliner Ensemble) és Michael Simonnal (Bildbeschreibung, Weimari Művészeti Fesztivál).

A Bajor Állami Színházban díszletet tervezett Az árnyékvonal című előadáshoz, ugyanott a Manhattani Jóisten című darab, a hamburgi Altona Színházban pedig az Amphytrion díszlet- és jelmeztervezője volt. Jelmeztervezőként vett részt az eisenstadti Haydn Fesztivál keretében az Aki hűtlen, pórul jár című opera színpadra állításában, valamint az Erfurti Opera Ruszalka-produkciójában.
Richard Wagner: A Rajna kincse

Richard Wagner: A Rajna kincse

Müpa
Bábtervező
Richard Wagner: Az istenek alkonya

Richard Wagner: Az istenek alkonya

Müpa
Bábtervező
Richard Wagner: Siegfried

Richard Wagner: Siegfried

Müpa
Bábtervező

Ajánlataink