Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

művész


Hartmut Welker

Hartmut Welker

Hartmut Welker német basszbariton pályafutását az Aacheni Operában kezdte, s néhány év múlva már a világ leghíresebb operaházaiban lépett fel. A milánói Scalában főként Wagner-szerepeket énekelt, majd Hamburg, Berlin, München, Bécs és a londoni Covent Garden következett. Első amerikai szereplése Chicagóhoz fűződik, ahol Claudio Abbado vezényletével mutatkozott be. A New…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Hartmut Welker német basszbariton pályafutását az Aacheni Operában kezdte, s néhány év múlva már a világ leghíresebb operaházaiban lépett fel. A milánói Scalában főként Wagner-szerepeket énekelt, majd Hamburg, Berlin, München, Bécs és a londoni Covent Garden következett. Első amerikai szereplése Chicagóhoz fűződik, ahol Claudio Abbado vezényletével mutatkozott be. A New York-i Metropolitanben a Fidelióban, Philadelphiában pedig a Giocondában lépett színpadra.

Legtöbbször Wagner-operákba hívják: a Lohengrin Telramundját többek között Milánóban, a párizsi Bastille Operában, Firenzében, Sevillában, Barcelonában és Drezdában énekelte. Bayreuthban 2000-ben debütált mint a Trisztán és Izolda Kurwenalja, és azóta az Ünnepi Játékok állandó szereplője. 2002-ben Drezdában alakította először Alberich szerepét, amelyet évekig a bayreuthi Ring-ciklusban is megformált, s alakításával 2007-ben a Budapesti Wagner-napokon is nagy sikert aratott.
Richard Wagner: A Rajna kincse

Richard Wagner: A Rajna kincse

Müpa
Alberich
Richard Wagner: Az istenek alkonya

Richard Wagner: Az istenek alkonya

Müpa
Alberich
Richard Wagner: Siegfried

Richard Wagner: Siegfried

Müpa
Alberich

Ajánlataink