Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


21/22 Pokémon go (Felolvasószínház)

21/22 Pokémon go (Felolvasószínház)

Egy ízig-vérig mai történet a családi életet társas magányáról, ami egyetlen közös vonásként összeköti a különböző nemzedékeket.
Felolvasószínházi előadás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. kedd, 17:00

Tóth Krisztina darabja - amely ízig-vérig mai történet - a családi életet társas magányként jeleníti meg, ez az egyetlen közös vonás a megjelenített különböző nemzedékekben.
A színdarab főszereplője egy középkorú házaspár, akik egy vidéki kisváros panellakásának nyolcadik emeletén várják, hogy megtörténjen a csoda és egyszer elkerüljenek onnan. A változáshoz a reményt a szülői ház értékesítése adhatná, de a nagymama nem készül lezárni az életét, nincs tekintettel senkire, ő a kőkemény múltban él. A házaspár elvágyódik abból az életből, amelyben már nincsenek távlatok, mert minden elhasználódott, ami valaha összekötötte őket. A fiatalok nemzedéke: a fiuk eltávolodik családjától és barátnője (aki hasonlóan a főszereplőhöz Ferihez) mintegy pótcselekvésként a címadó telefonos játékba menekül. Így mindenki magára marad a rátörő bajokkal, problémákkal. Ráadásul a látszólag segítőkész szomszéd is inkább elmélyíti a szereplők magánéleti válságát, mintsem valódi megoldásokat kínálhatna számukra.
A darabban eredeti módon kiegészíti egymást a tragikus hangvétel és a groteszk humor.
„Mulatságos a darab, ugyanakkor mélyen megüli a szívet”- vallja a szerző.

szereplők:
Baksa Imre
Erdélyi Gábor
Hege Veronika
Kökényessy Ági
Móczár Bence
Vándor Éva


rendező, dramaturg | Sándor Zoltán
narrátor | P. Kerner Edit

 

Ajánlatunk


Az utánozhatatlan humorú Rejtő Jenő írói fantáziája külön világot teremtett a magyar regényirodalomban. Legnépszerűbb műveinek egyike, A tizennégy karátos autó, amely az elmúlt évek hatalmas sikere után 2022-ben is a TRIP koncertszínházi sorozatának egyik szenzációját ígéri a nyárra: a talpig önérzetes Vanek úr, a Szahara, a francia idegenlégió és egy szerelmi történet körül zseniális ponyvaparódia szövődik ismét a Városmajorban.

Bess Wohl friss darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről. A színdarabot Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.

A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P. L. Travers történetei és Walt Disney filmje alapján.

Ajánló


3 helyszín 2 napon át: Nagyszínpad / Kids Aréna / Party Aréna

Opera két felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról. Nemecsek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!