Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


4. Magyar Filmszüret - X - A RENDSZERBŐL TÖRÖLVE

4. Magyar Filmszüret - X - A RENDSZERBŐL TÖRÖLVE

A debreceni Magyar Filmszüret az ország egyik legnagyobb hazai filmekkel foglalkozó fesztiválja. Immár negyedik alkalommal vetítünk közönségünknek a megelőző év magyar filmalkotásaiból, éltetve a hazai filmgyártást, a magyar filmkultúrát.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 5. kedd, 19:00

A 4. Magyar Filmszüreten a 2018-as év mozifilmjei kapnak főszerepet. Összesen 23 magyar filmalkotást láthat a közönség 11 napon keresztül. A fesztivál valamennyi napján közönségtalálkozóval várjuk nézőinket, amelyek során rengeteg érdekesség és műhelytitok tárul fel a magyar filmgyártás világából.

19:00 X – A rendszerből törölve (16)
(magyar thriller, 114 perc, 2018)
KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ – Vendégünk Hegedűs Bálint, a film forgatókönyvírója
A vetítést követő beszélgetés moderátora: Dr. Váró Kata Anna filmesztéta, egyetemi oktató

Ajánlatunk


Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!