Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


4. Sütnicake, Sütemény és Tortafesztivál / Napijegy szombat

4. Sütnicake, Sütemény és Tortafesztivál / Napijegy szombat

2017. október 7-8. Sütemény és Tortafesztivál
Októberben ismét a desszerteké a főszerep!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 10:00

Az elmúlt három évben közel 21.000 sütemény és torta rajongó volt kíváncsi a süteményeket és tortákat felvonultató eseményre.

A három év alatt, 110 hazai cukrászat termékeit kóstolhatták, vagy vásárolhatták meg , valamint az első évben Alice Csodaországban, a második évben a Cirkusz témában, a harmadik évben pedig a Mese kategóriában készült design tortákat tekinthették meg a látogatók.

Idén is kiállításra kerülnek a torta design versenyre érkezett, lélegzetállító torták. Ebben az évben két kategóriában nevezhetnek a versenyzők:

1. A NŐK

2. MINDEN AMI MOZI, HAZAI ÉS NEMZETKÖZI FILMEK KARAKTEREIT, SZTORIAIT, SZÍNÉSZEIT KELL TORTÁBA FOGALMAZNI ÉS FORMÁLNI A VERSENYZŐKNEK.

A kiállított torták mellett, számos gyermekprogram, workshop és színpadi show várja a látogatókat.

Jegyárak: 1.000-2.000 Ft.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!