Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


7. Polska Jazz Fesztivál - Kasia Pietrzko Trio (PL)

7. Polska Jazz Fesztivál - Kasia Pietrzko Trio (PL)

Kasia Pietrzko túlzás nélkül Lengyelország legreményteljesebb fiatal zongoristája, aki New Yorkban, egy Aaron Parksszal való sorsfordító találkozás után tért át a klasszikus zenéről a jazzre.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 20:00

7. Polska Jazz Fesztivál | Kasia Pietrzko Trio (PL)

Közreműködik:

    Katarzyna Pietrzko - zongora
    Andrzej Święs - nagybőgő
    Piotr Budniak - dob

Kasia Pietrzko túlzás nélkül Lengyelország legreményteljesebb fiatal zongoristája, aki New Yorkban, egy Aaron Parksszal való sorsfordító találkozás után tért át a klasszikus zenéről a jazzre. 2017 decemberében jelent meg debütáló albuma, a Forthright Stories, amelyet hazájában rögvest a rangos Fryderyk-díjra jelöltek, kiemelve őszinte, szívből jövő játékát és az új zenei irányzatok iránti fogékonyságát. Pietrzko összetett kompozíciói olyan neves zongoratriók hagyományait viszik tovább, mint a Brad Mehldau Trio vagy az Esbjörn Svensson Trio, ám Kenny Werner elvontabb világa is otthonos számára, lírai improvizációitól pedig lehetetlen elszakadni.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!