Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


JOSÉ CARRERAS koncert

JOSÉ CARRERAS koncert

The Final Tour

JOSÉ CARRERAS - A Life in Music

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 20. péntek, 20:00

 A legendás tenor, José Carreras utolsó világ körüli turnéjának keretében hazánkba is ellátogat. Az „A Life in Music” című koncertjével 2017. január 20-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, a Broadway Ticket Hungary Kft. jóvoltából.

  A gyermekkorától színpadon szereplő Carreras kétségkívül  korunk egyik legkiválóbb tenorja. Tehetségét igen korán felismerték, 5 éves korától rádióműsorokban szerepelt, 11 évesen pedig már fellépett a barcelonai Teatro Liceo színpadán is. Fontos szerepeken és díjakon átvezető kivételes pályája során megfordult a világ nevezetes színpadain: a londoni Covent Garden, a New York-i Metropolitan Opera, a bécsi Operaház, a milánói Scala, a sydney-i Operaház, mind otthont adott már koncertjeinek. Felfelé ívelő pályafutását az 1987-ben diagnosztizált akut leukémiája árnyékolta be. Hosszas franciaországi, spanyolországi és amerikai gyógykezelését követően, a barcelonai diadalívnél hatalmas tömeg ünnepelte visszatérő koncertjén, melyet Puccini Turandot című operájából, a Vincero, „Győzni fogok” című áriájával fejezett be.
 


 A súlyos betegségét követő visszatérése igazi diadal volt, amely egy különleges, új projektben teljesedett ki. Az olasz Luciano Pavarottival és a spanyol Placido Domingóval alkották a világhírű „A 3 Tenor” formációt, mellyel éveken keresztül járták a világot. A produkció új szintre emelte a komolyzene népszerűsítését. „A 3 Tenor” 1990 és 2002 között négy labdarúgó-világbajnokság döntőjén is koncertezett - Rómában, Los Angelesben, Párizsban, Tokióban -, produkciójukat több milliárd ember látta élőben a helyszínen és a tv közvetítések segítségével. A trió 96 millió eladott albumával minden idők legnagyobb klasszikus zenei rekordere lett.

 José Carreras máig a világ egyik leghíresebb tenorja. Karrierje, melyet maga az élet írt, a könnyűzenében tett kirándulásoktól is színes, de a nagy szerelme az opera maradt. A 2014/2015-ös szezonban az „El Juez“ (A bíró) című új opera címszerepét énekelte, vastaps, teltházas, álomszerű fogadtatástól kísérve. Amikor Carreras tolmácsolásában halljuk a dalokat, a közönség érzi, hogy a zene az élete – minden hang a szívéből jön. A rangos angol Classic FM magazin kritikusa így nyilatkozott: „A romantikus dalokból álló repertoárja telt házas koncerteket ígér. Hangszíne a nagy Carusóra emlékeztet...”

  A nagy sikerek után Carreras az „A Life in Music” című, utolsó világ körüli turnéjára indult, amely 2017. január 20-án érkezik Budapestre. „Örülök, hogy ebben a csodás városban énekelhetek, még inkább, hogy ebben a különleges Arénában. Jól emlékszem a nagyszerű magyar közönségre, olyan emberek, akik ismerik a zenét, nagylelkűek és közel állnak a szívemhez.” – mondja a művész.

 Budapesti koncertjén a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséri majd, David Gimenez karmester vezényletével. A műsorán szereplő operákat, operetteket, musicaleket és a századforduló csodás dallamait, egy szoprán énekes közreműködésével kelti életre.

 „Olyan dalok ezek, amelyek mindig is megmozgattak. Akárhányszor hallom őket, lázba hoznak, szenvedély és érzelem van bennük. Megpróbálom a hangommal kifejezni a szívemben és lelkemben rejlő érzéseket. Tudjátok, szenvedélyes, mediterrán ember vagyok, én ott születtem!” – mondja Carreras.

  Jose Carreras egy hónappal a magyarországi koncertje előtt ünnepli 70. születésnapját, így az utolsó turné és a különleges jubileum egy igazán felejthetetlen, csodás dallamokkal és emlékekkel tűzdelt koncertet ígér. Az este során José Carreras életpályájának fotói jelennek meg a képernyőn, melyek méltóképpen illusztrálják majd a dalokat, életének a dallamát.

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!