Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A 25. Duna Karnevál bemutatja: PÁL ISTVÁN SZALONNA ÉS BANDÁJA jubileumi koncertje

A 25. Duna Karnevál bemutatja: PÁL ISTVÁN SZALONNA ÉS BANDÁJA jubileumi koncertje

A zenekar ars poetikájának legfontosabb alappillérei a tanítás, a hagyomány megőrzésé és a közösségi lét formálása, megmutatva a nagyközösség számára, hogy milyen fontos és jó dolog együtt énekelni, táncolni. Mindezt egy olyan hatalmas hagyaték megismerése közben, mely saját hagyományunk, a Kárpát-medence kultúrája.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 11. péntek, 20:00

A 25. Duna Karnevál bemutatja: PÁL ISTVÁN SZALONNA ÉS BANDÁJA jubileumi koncertje
 
EGYÜTT
hagyományos népzene a Kárpát-medencéből

A koncert tematikáját címe is sugallja: „Együtt”. A zenekar ars poetikájának legfontosabb alappillérei a tanítás, a hagyomány megőrzésé és a közösségi lét formálása, megmutatva a nagyközösség számára, hogy milyen fontos és jó dolog együtt énekelni, táncolni. Mindezt egy olyan hatalmas hagyaték megismerése közben, mely saját hagyományunk, a Kárpát-medence kultúrája.

A koncert fellépői hagyományőrző muzsikusok Szászcsávásról, Magyarpalatkáról, Kalotaszegről, Budatelkéről, Rábaközből. Tanítványok Kárpátaljáról, zenész barátok az elszakított részekről és az anyaországból egyaránt. A zenekar munkásságának egy nagy részét a Magyar Állami Népi Együttes kísérőzenekaraként végzi, így természetes, hogy a koncertben láthatunk az együttes előadásában is olyan táncokat melyek még felejthetetlenebbé teszik a jubileumi koncert élményét.

A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

vígjáték két részben

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!