Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A brémai muzsikusok

A brémai muzsikusok

Négy öreg háziállat – a kutya, a macska, a szamár és a kakas – fölöslegessé válik, így hát útra kelnek, hogy fölcsapjanak zenésznek. Útközben rábukkannak az erdei zsiványok házára, és nagy bátran kizavarják őket onnan.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 4. kedd, 14:00

Négy öreg háziállat – a kutya, a macska, a szamár és a kakas – fölöslegessé válik, így hát útra kelnek, hogy fölcsapjanak zenésznek. Útközben rábukkannak az erdei zsiványok házára, és nagy bátran kizavarják őket onnan. Dióhéjban ez volna a brémai muzsikusok meséje, én pedig most ezt a történetet szeretném újramesélni. Az én mesémben a kutya és a macska két zenebohóc, akik nagy galibát okoznak, és elbocsátják őket a cirkuszból. Találkoznak a lelkes és nagyszájú szamárral, aki rábeszéli őket, hogy kerekedjenek föl Brémába, és álljanak be muzsikusnak. Az útjuk egy sötét erdőn vezet keresztül, ahol veszedelmes zsiványok élnek. Igen ám, de a zsiványtanyán lakik a csavaros eszű kakas is, aki ravasz tervet eszel ki, hogy végleg kirakja a házból a zsiványokat… Minden olyan lesz, mint az eredeti mesében, és mégis minden egy kicsit más. Úgy szeretném újramesélni a brémai muzsikusok kalandjait, hogy a végén mindegyik állat külön-külön is a jó barátunkká váljon.

Szereplők:

Herein János
Bábinszki Ágnes
Zádori Szilárd
Sóvári Csaba Olivér
Szűcs Réka
Mészáros Pancsa

Alkotók:

Író: Keresztesi József
Díszlet-, jelmez-, bábtervező: Bodonyi Panni
Zeneszerző: Németh János Dzsoni
A rendező munkatársa: Soó Gyöngyvér
Rendező: Halasi Dániel

 

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!