Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A BROADWAY CSILLAGA – Barbra Streisand legszebb dalai

A BROADWAY CSILLAGA – Barbra Streisand legszebb dalai

Fellépők: Szulák Andrea, Veres Mónika Nika, Gájer Bálint, László Boldizsár és a Don Lázi Swingtet Lázár István vezetésével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 7. szerda, 20:00

24. Zsidó Kulturális Fesztivál
2022. szeptember 4-12.

A BROADWAY CSILLAGA – Barbra Streisand legszebb dalai

Ezen a nagyszabású koncertünkön az idén 80 éves Barbra Streisand páratlanul gazdag munkássága előtt tisztelgünk olyan csodálatos magyar művészek tolmácsolásában, mint Szulák Andrea, Veres Mónika Nika, Gájer Bálint, László Boldizsár és a Don Lázi Swingtet Lázár István trombitaművész vezetésével.

Egy olyan előadóművészt kívánunk bemutatni, aki színésznőként és énekesnőként is évtizedeken keresztül közönségkedvenc tudott maradni – és ma is az! A koncert során felcsendülnek a Funny Girl, a Hello Dolly, az Ilyenek voltunk, a Csillag születik, és leghíresebb dala is. Különleges kiváló zenei csemege lesz az est, méltóan tisztelegve a különleges világsztárhoz.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!