Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A császár új ruhája

A császár új ruhája

Andersen: A Császár új ruhája
interaktív mesejáték
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 23. péntek, 11:00


A Veres 2szervolt mesebérletek előadása

A mai világunk gyakran mutat hamis képet, amelyben az ember könnyen elhiheti, hogy a külsőségek nagyon fontosak. A császár új ruhája egy hiú császár, császárkisasszony, egy hatalomra vágyó miniszter és egy tiszta szívű és eszű magyar fiú történetét mutatja be. Ebben az átdolgozásban a császárkisasszony kérője Bonifác, a magyar fiú. A császár sem szívesen viseli a hivatalával járó nehézségeket, legszívesebben elmenekül feladatai elől. Ruháihoz megy, folyton újabbnál újabb kollekciókat tervez. Feladata azonban, hogy férjhez adja egyetlen lányát, Rozalindát, akinek eddig egyetlen kérő sem felelt meg. A hatalomra vágyó Miniszter, a császár fő tanácsadója azonban összekuszálja a szálakat, mert maga szeretne a császári trónra lépni. Célja, hogy ügyeskedéseivel hatalomra jusson. Ám Bonifác megleckézteti a Császárt, Rozalindát és a Minisztert is. A mese felnyitja szemünket, hogy mi a különbség a hamis és a talmi között és bizony az is kiderül, hogy nem a ruha teszi az embert.

*

Szereplők:

Miniszter: Pelsőczy László
Császár: Boros Ádám
Bonifác: Lénárt László
Rozalinda: Házi Anita/Némedi-Varga Tímea

*

Asszisztens: Házi Anita
Díszlet: Simon Design
Fény-hang: Katona Ági
Zene: Tyutyu
Jelmez: Kiszely Melinda
Rendezte: Némedi-Varga Tímea

*

az előadás hossza: kb 65 perc
Mesejáték 6-10 éveseknek

A Gergely Theáter vendégjátéka.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!