Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A CSODÁLATOS RADAZÁNA

A CSODÁLATOS RADAZÁNA

Réges-régen, amikor még törvény volt a Bölcsek szava, és igazak lakták a pusztákat a maguk örömére, boldogulására, élt egy kicsi lány, népe tüzének őrzője: Radazána....

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 23. szerda, 10:00

CSODÁLATOS RADAZÁNA | cigány népmese nyomán írta Kalász Borka

Réges-régen, amikor még törvény volt a Bölcsek szava, és igazak lakták a pusztákat a maguk örömére, boldogulására, élt egy kicsi lány, népe tüzének őrzője: Radazána. Nem volt neki senkije, csak a szelíd, szép szava, álmaiban az édesanyja mosolya, szívében a szerelem lángja, s a délceg Mandino. És még valami… Ennek a kicsi lánynak van egy nagy titka, csodája, hogy mi lehet az, ő sem tudja, ez benne a titok – így indul el velünk, így kap szárnyára ez a mesemesemátka… pillangós madárka….

Tervezett szereplők:
Radazána: BODOR SZABINA
Amadil királyné / Baba: SZÁNTÓ SZANDRA
Riza mama: XANTUS BARBARA
Mandino VALÁZSIK PÉTER
Turcsi / Veron BORBÉLY KRISZTINA
Lolo / Hadvezír FALUSI BALÁZS ÁRON
Kabala / Fiú / Alabárdos MERK LÁSZLÓ
Kóczos / Léria MAGYAR BERNADETT
Káló / Ambrus király BARSI MÁRTON
Chico ANTAL ÁDÁM

Díszlet: NEMES RICHÁRD
Jelmez: KASSAI JUDIT
Koreográfus: BORBÉLY KRISZTINA

Rendező: JUHÁSZ RÓZA


Ajánlatunk


Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel: 20:00-21:00-ig állófogadás, amelyen Balogh Levente is jelen lesz.)

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!