Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MÁTYÁS KIRÁLY MEG AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ - Aranygyapjú Társulat
4

MÁTYÁS KIRÁLY MEG AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ - Aranygyapjú Társulat

Hogyan lett a csobánlegény Burkusország királya?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 28. csütörtök, 10:30

Az Aranygyapjú Társulat zenés bábelőadását Illyés Gyula azonos című népmese feldolgozása, illetve középkori zenénk azon rétege ihlette, melynek nyomait mai napig nyomon követhetünk a tekerős és kobzos népzenei gyakorlatban. Az előadásban felcsendülnek francia, olasz reneszánsz darabok és középkori magyar dallamok.

Mátyás király és az igazmondó juhászlegény történetét egy különleges nemezből készült díszlet előtt nemezbábokkal jelenítjük meg.

Mesénk jeleneteibe a gyerekeket is bevonjuk...

Díszlet, bábok: Barta Csilla

Játsszák:

Zombori Györgyi (ének, tekerő)

és Krisztin Róbert (ének, koboz)

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!