Broadway Jegyiroda
Jegyirodák:
1026 Bp. Gábor Áron u. 74-78. (Rózsakert)
Tel: 340-40-40 Nyitva: H-P: 10-19h Szo:10-17
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A három galiba liba - Márton napi kacagós játék

A három galiba liba - Márton napi kacagós játék

Kacagtató Márton napi mesebábjáték három libával, sok gágogással, Morzsi kutyával, nem utolsósorban pedig közös bábkészítéssel, a Manócska Társulat előadásában.

Egy különleges Márton napi mesére hívunk minden kicsit és nagyot, ugyanis a bábelőadás után a gyermekek elkészíthetik a mesében látott egyik galiba liba kistestvérét, amit természetesen haza is vihetnek magukkal ajándékba. A puha zoknibábot a legkisebbek is el tudják készíteni. A gyerekeknek csak kitömni kell majd, no és persze életre kelteni a kis libust. Az arc/csőr/lábikó részeit több előre kivágott sablon közül Ti választjátok majd ki, ezeket pedig ragasztópisztollyal rögzíthetjük majd nektek.
Így nemcsak a mese élményével lesztek gazdagabbak, hanem egy kézzel fogható ajándékkal is!
Gyertek el, és játsszunk együtt egy jó kis Márton napi mulatságban!

S hogy miről szól a mese? A három galiba kisliba gondol egyet és elindul kirándulni. Barátjuk, Morzsi kutya óva inti őket, hiszen a ravaszdi róka bizony libahúst kíván. Persze számtalan kalandba keverednek még útjuk során, és hogy elkapja-e őket a róka, vagy sikerül-e megmenekülniük, az csak a mese végén derül ki. Szereplők: Gi, Gá, Gigágá, a három galiba liba, Morzsi kutya, Cili cica, Róka Rudi, Briki és Breki, a két békatestvér, Gazdasszony.

A terem befogadóképessége véges, illetve figyelnünk kell a biztonságra is, ezért a jegyek korlátozott számban érhetőek el.
A résztvétel, illetve a tényleges helyfoglalás a jegy megvásárlásával történik.

Ajánló


Bemutató: 2019. november 16.

Karácsonyi koncert 2019, mert "Nincs karácsony BDZ nélkül"!

Sáfrány, a sztárügyvéd mindenhez ért, amiben szerelem van. Ahhoz főleg ért, amiben pénz…