Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A három kismalac - báb-mesejáték és közös bábkészítés

A három kismalac - báb-mesejáték és közös bábkészítés

A klasszikus mese interaktív, humoros átdolgozása, melyben Röfi, Böfi és Töfi kinövik otthoni házukat, ezért útra kelnek, hogy mindenki saját házat építsen magának. A mese különlegessége, hogy a gyerekek is főhősökké válnak, sőt, egy két erdei állat is megjelenik majd a színen, csak el ne kapja őket is a farkas.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 24. vasárnap, 10:30

Szereplők: Röfi, Böfi, Töfi, Ordas farkas, a gyerekek és...a többi TITOK!!

A terem befogadóképessége véges, illetve figyelnünk kell a biztonságra is, ezért a jegyek korlátozott számban érhetőek el.
A részvétel, illetve a tényleges helyfoglalás a jegy megvásárlásával történik.
A bábelőadás után a gyermekek elkészíthetik a mesében látott egyik röfikét, amit természetesen haza is vihetnek magukkal ajándékba, így újra eljátszhatják majd otthon a mesét.
A tenyérbábot a legkisebbek is el tudják készíteni. A gyerekeknek kell majd életre kelteniük a kis malackát, mégpedig úgy, hogy a szemet, szájat, orrocskát, farkincát maguk rajzolják meg a bábra. Így lesz igazán egyedi a kisröfi, a gyerekek pedig így lesznek gazdagabbak nem csupán a mese élményével, hanem egy kézzelfogható ajándékkal is.

Báb-mesejáték a Manócska Társulattal, az előadás után közös bábkészítéssel.
3-8 éves korúaknak ajánljuk

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!