Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A HeArt Társulat előadásában: Páratlan Páros
2

A HeArt Társulat előadásában: Páratlan Páros

A HeArt Társulat bemutatja:
PÁRATLAN PÁROS
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 6. péntek, 19:00

John Smith taxisofőrnek régóta két otthona van London közeli kerületeiben - az egyikben Mary, a másikban Barbara várja haza férjét. A férfi sikerrel titkolja kettős életét, ám egy váratlan baleset miatt az egész felépítmény veszélybe kerül. A Páratlan páros Ray Cooney egyik legsikeresebb, Budapesten is legtöbbet játszott darabja, amelyet a Madách Színház 1985 óta tart repertoáron.


Szereposztás:
John Smith - Balogh Gábor
Stanley Curtis - Krausz Gábor
Mary Smith - Kálmán Henrietta
Barbara Smith - Nagy Alexandra
Troughton felügyelő - Gombos Krisztián
Porterhouse felügyelő - Korcsmáros András
Bobby Franklyn - Sipos András
Riporter - Szőke Dániel

Írta: Ray Cooney
Fordította: Ungvári Tamás
Rendezte: Bródy Norbert

A HeArt Társulat független, fiatal művészekből álló alkotócsoport, amelynek elsődleges célja szórakoztató színművek minőségi színpadra alkalmazása. A tagok végzett színészek, akiknek aktív színházi munkáik mellett komoly igénye van az önálló alkotásra és a választott színdarabok bemutatására minél szélesebb közönség körében. Az általuk játszott színdarabok nem egyetlen színházban jelennek meg, hanem több színpad közönségét is meg kívánják szólítani vele a fővárosban és vidéki játszóhelyeken egyaránt. A Társulat 2017-ben alakult Kálmán Henrietta vezetésével, első színdarabjuk pedig a Bródy Norbert rendezésében megvalósuló Páratlan páros című komédia, amelynek bemutatóját 2018 márciusában láthatja a minőségi szórakoztatásra kíváncsi közönség.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

bohózat két felvonásban

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!