Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A két Lotti - mesejáték

A két Lotti - mesejáték

Kastner történetének legfőbb jelentősége abban van, hogy egy –szomorú egyre aktuálisabb– társadalmi kórt mutat be: a családok széthullását, de a gyermeki szív semmit fel nem adó reményével és áradó szeretetével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 15:00

Erich Kastner: A két Lotti-példázat a gyermeki szeretet hatalmáról

Kastner bájos és megható regénye ajánlott irodalom az általános iskolában, és kedvenc olvasmánya minden korosztálynak. Kastner történetének legfőbb jelentősége abban van, hogy egy –szomorú egyre aktuálisabb– társadalmi kórt mutat be: a családok széthullását, de a gyermeki szív semmit fel nem adó reményével és áradó szeretetével. Ennek melegéből szeretne átadni minél többet nézőinek a Nevesincs Színház.

Műsoridő: 75 perc

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

zenés party két részben

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!