Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A koreai stílus / Charm of Seoul

A koreai stílus / Charm of Seoul

Hagyományos öltözék és lakás Szöulból. A Szöul Történeti Múzeum kiállítása a dél-koreai főváros történetét és modern mindennapjait teszi átélhetővé, megismerhetővé többek között a női és férfi öltözködés, a lakáskultúra változásán keresztül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 18. vasárnap

A kiállítás célja, hogy megmutassa a találkozást a modern és a hagyományos között, felelevenítse Szöul tradicionális öltözeteinek és otthonainak szépségét, megvizsgálja a hagyományok tovább élését és kortárs megjelenésüket. Tárgyak, fotók, enteriőrök, viseletek bemutatásával egy olyan város életébe enged bepillantást, ahol a hagyomány és a kortárs kultúra stílusosan él egymás mellett.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Cordelia O’Neill néhol szívmelengető, máskor szívfacsaró kétszereplőse biztos kézzel vezet végig bennünket egy nagy megpróbáltatás elé állított párkapcsolat lentjein és…

Caramel 2024. nyarán is visszatér a Margitszigetre!

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!