Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A Latabárné fia

A Latabárné fia

Győrei Zsolt színháztörténeti dokumentumok ihlette, fiktív drámája.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 2. szombat, 15:00

Győrei Zsolt: A Latabárné fia
monodráma

Százhúsz éve született és kerek száz esztendeje lépett színpadra először Latabár Kálmán, a legendás énekes-komikus, egy régi-régi színészdinasztia legnevesebb, legnépszerűbb tagja. A zseniális Latyi majd’ fél évszázadon át maradt az örök közönség: mindannyiunk kedvence – kevesen gondolták-gondoltuk volna róla, hogy az ő élete kevésbé mulatságos, mint amilyenné estéről-estére a miénket teszi. Pedig a huszadik század inkább rémálomba, mint operettszínpadra illő történelme árnyékot vetett az ő sorsára és pályájára is. A gazdasági világválság bátyjával, Árpival együtt külföldre kergette, és miután Párizstól Johannesburgig beutazta a világot, tért csak haza, hogy néhány év múltán származása miatt leparancsolják a színpadról – később pedig, a személyi kultusz idején, hajszálon múlt csak, hogy nem kiáltották ki a rendszer ellenségének. Mindeközben bátyjával együtt megrendítő szeretettel és kitartással ápolta édesanyjukat, aki egy agyvérzés után harminckét évet töltött betegágyban. Győrei Zsolt színháztörténeti dokumentumok ihlette, fiktív drámájában ez a kapcsolat adja keretét és hátterét egy érzékeny, finomlelkű ember és nagy művész meg-megújuló küzdelmének és vívódásának, amit Peller Károly egyszerre játékos és drámai alakításában elejétől végéig melegség jár át és eleven humor fűszerez.

Latabár Kálmán szerepében: Peller Károly

Rendező: Győrei Zsolt és Peller Károly

Fotó: Gordon Eszter

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!