Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A MAJMOK KIRÁLYA - Felméri Péter önálló estje

A MAJMOK KIRÁLYA - Felméri Péter önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 7. csütörtök, 20:30

A majmok királya

 

Vajon ki a legokosabb ember a világon? Mennyivel okosabb mint a legbutább? A majmok és a varjak szörnyen okosak. A delfinekről ódákat zengenek. De vajon a legokosabb majom IQ pontokban lepipálja a legbutább szomszédodat?

Jó nekünk ez a rengeteg fejlődés, amin az évezredek alatt keresztül mentünk, vagy jobban jártunk volna, ha megmaradunk gyűjtögetőnek, mint a többi majom? Ha nem falvakat, városokat húzunk fel, hogy egész évben gondozhassuk a gabonát, őrködjünk a rizs felett és locsoljuk a dísznövényeinket?

Mi lesz velünk ha megérkezik a valódi mesterséges intelligencia? Ha fellázad ellenünk a mobiltelefonunk és követelni kezdi rajtunk a jogait? Ha az okosautó beköp a rendőrségen gyorshajtásért? Ha az okoshűtő leszid, mert későn értünk haza?

Elgondolkodtató kérdések, amikre talán senki sem tudják a válaszokat. Na de majd én mindent megmagyarázok. Lehet, hogy nem olyan informatívan, mint a Mindentudás Egyetemén, de mindenképp viccesebben. És mindeközben kiderül az is, hogy ki a majmok királya.

 

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!