Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A megmentő

A megmentő

A Láthatáron Csoport az idei évadban új helyszínen, az Itt és Most Közösségi Térben játssza tragikomikus előadását egy kasztráló anyáról és két lánytestvérről, akik nem tudták szeretni egymást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 9. szombat, 19:00

A megmentő - családtörténet egy testvérpár szemszögéből

A Láthatáron Csoport az idei évadban új helyszínen, az Itt és Most Közösségi Térben játssza tragikomikus előadását egy kasztráló anyáról és két lánytestvérről, akik nem tudták szeretni egymást. Kincses Réka Berlinben élő erdélyi származású író nemzeteken átívelő darabját a „Queendom”-ot jegyző Szabó Veronika rendezte és Feuer Yvette, valamint Alida Bevk szlovén-magyar színésznő adják elő. Az abszurd és a pszichológiai realizmus elemeit vegyítő produkció a felnövés és önmagunk megismerésének rögös útjairól, szüleink megértéséről és megnemértéséről szól, és a tudatlanság és a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaz!

"Nekem nagyon szerencsés természetem van! Ha nem lenne ilyen szerencsés természetem, akkor a drága jó Anyukádat már rég háromba vágtam volna, a margóvágóval!"

Az előadás szereplői:
Feuer Yvette és Alida Bevk

Rendező: Szabó Veronika
Író: Kincses Réka
Látvány és jelmez: Palánki Hedvig
Zene/Hang: Somló Dávid
Fény- és hangtechnika: Batta Gábor
Fotók: Mónus Marci

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!