Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A mese gyógyít - a bátorság titkai

A mese gyógyít - a bátorság titkai

A MESE GYÓGYÍT - Egy Grimm-mese meghökkentően aktuális üzenetei és a Mese gyógyít c. könyv bemutatója

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 23. csütörtök, 18:00

A mesék eredete és a hatása is titokzatos. A mese gyógyít, példát mutat, és kortalan bölcsességet olt a szívünkbe. Miként lehetséges, hogy az évezredekkel ezelőtt keletkezett mesék máig aktuális, és mindenkinek személyre szabott üzeneteket hordoznak? Hogyan fejthetjük meg ezeket az üzeneteket? És mi történik akkor, ha mi magunk írunk mesét? Mi a mesék titka, és miért érdemes ezt a titkot megfejteni?

Szedlmayer Bea: A Mese gyógyít c., a Casparus Kiadó gondozásában 2022 júniusában megjelent könyvében bemutatott Sajátmese-módszer segítségével az elmúlt években több száz ember tudott továbblépni élete fontos kérdéseiben. A könyv arra vállalkozik, hogy érthetővé tegye a mesékben rejlő életbölcsességeket, és gyakorlati útmutatót adjon ahhoz, hogyan írhatunk magunk is gyógyító sajátmesét. Konkrét példákon keresztül megérthetjük a mesék hatásmechanizmusát, s hogy miként alkalmazhatjuk életünkben a fő tanítást: sose add fel a reményt, hiszen minden lehetséges!

A workshopot vezetik: Korpusz Sándor és Korpuszné Szedlmayer Bea, a könyv szerzője

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!