Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A művészet templomai: Palladio

A művészet templomai: Palladio

A filmben egy brüsszeli egyetemi tanár a Yale-en tanító kollégájával és tanítványaikkal, valamint restaurátorokkal és kortárs építészekkel együtt járnak utána, hogyan lehet egyetlen alkotónak ilyen mértékű, máig ható öröksége. Mivel magyarázható a szellem- és építészettörténetben játszott megkerülhetetlen szerepe?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 7. kedd, 15:00

A művészet templomai: Palladio
olasz dokumentumfilm, 97 perc, 2019
eredeti nyelven, magyar felirattal

A művészet templomai sorozat legújabb epizódja az itáliai reneszánsz építészet legnagyobb hatású mestere, Andrea Palladio (1508-1580) életének és művészetének bemutatásával keresi a választ arra, hogy miként határozta meg egy észak-itáliai építész a későbbi évszázadok és más kontinensek, például Amerika építészeti gondolkodásmódját. Ki gondolná például, hogy a 450 évvel ezelőtt élt velencei mester hatása érhető tetten olyan amerikai középületeken is, mint amilyen a New York-i Legfelsőbb Bíróság, a Tőzsdepalota, vagy a washingtoni Capitolium és a Fehér ház?

A filmben egy brüsszeli egyetemi tanár a Yale-en tanító kollégájával és tanítványaikkal, valamint restaurátorokkal és kortárs építészekkel együtt járnak utána, hogyan lehet egyetlen alkotónak ilyen mértékű, máig ható öröksége. Mivel magyarázható a szellem- és építészettörténetben játszott megkerülhetetlen szerepe? Miért érdemes tanítani megoldásait, melyeket a Négy könyv az építészetről című munkájában fektetett le?

Rendező: Giacomo Gatti
Szereplők: Marine Butera, Andrea Crociani

Bemutató dátuma: 2022.03.10.
Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!