Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A REMÉNY  SZÜLETÉSE - Dr. Jane Goodall és az On The Spot alkotóinak előadása
2

A REMÉNY SZÜLETÉSE - Dr. Jane Goodall és az On The Spot alkotóinak előadása

A REMÉNY SZÜLETÉSE - Dr. Jane Goodall & On The Spot

Milyen élet vár gyermekeink generációjára, visszafordítható-e Földünk pusztulása? Mit tehetünk szülőként, hogy visszaállítsuk a kibillent harmóniát?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 23. hétfő, 18:00

Dr. Jane Goodall etológus, ENSZ békenagykövet 2016-os magyarországi látogatása során mindössze egy nyilvános előadást tart.  A világhírű főemlőskutató az On The Spot alkotóival, Magyarország legnépszerűbb utazó dokumentumfilmeseivel, Cseke Eszterrel és S. Takács Andrással közös előadásában a fenti kérdésekre keres válaszokat.

Dr. Jane Goodall 2015-ben magyarul is megjelent A remény magvai című könyvében arról ír, hogy a növények jelentik a földi élet alapját. A természeti erőforrások gátlástalan kifosztása, az esőerdők pusztítása, a génmódosítás ezért komoly aggodalomra adhat okot a jövő generációi számára. A szerző szerint reményt az adhat, ha minél többen ébrednek rá, hogy tehetnek a változásért! A remény magvai ezért a gyermekek, akik szüleik közreműködésével segíthetnek létrehozni egy élhetőbb és harmonikusabb világot. A népszerű kutató e szemlélet alapján hozta létre Tanzániában az idén 25 éves Roots & Shoots (Rügyek & Gyökerek) környezeti nevelési programot, amelynek a világon közel 100 országban, több mint 8000 iskolás gyerekből és környezettudatos felnőttből álló csoportja működik.

A születés témáját Cseke Eszter és S. Takács András az On The Spot: 9 hónap alatt a Föld körül című sorozata és személyes élettörténete teszi aktuálissá. A több nemzetközi díjjal is jutalmazott sorozat legutóbbi epizódjai a világ eltérő pontjain élő családok esetében engedtek betekintést az új élet születésébe. A születés témája kapcsán a kulturális eltérések és a következő generációra váró fő kihívások is jól kirajzolódnak a sorozatban. A május 23-i előadás során, a szerzőpáros izgalmas és tanulságos élménybeszámolójából megtudhatjuk, hogy a világ különböző pontjain hogyan születnek a remény „magvai”!

A program angol nyelvű, de tolmácsgép igényelhető (lásd jegytípusok).

Dr. Jane Goodall magyarországi látogatását a magyar Jane Goodall Intézet szervezi.

www.janegoodall.hu

Belépőjegyek:

 - 10 000 Ft.- Támogatói belépőjegy 

 Q, R, S szektorok

- tartalmazza belépést a rendezvényre, tolmácsfülhallgatót, ingyenes parkolást a    Tüskecsarnok -1. szintjén, valamint az előadás után lehetőség Dr. Goodall-lal egy rövid személyes találkozóra. 

 Tolmács fülhallgató jegy

- 500 Ft. 

Önállóan belépésre NEM jogosít, csak belépőjeggyel együtt érvényes. 

Jegyenként 1 db tolmácsfülhallgató és így a tolmácsolás igénybevételére jogosít. 

A Támogatói jegy ára egyben tartalmazza a Tolmács fülhallgatót is!

Ajánlatunk


Holle anyó világában a mostohatestvérek bejárják a jóság, tisztelet, szorgalom, segítőkészség, egyben a felnőtté válás útját. Persze ki-ki a maga módján.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata lebilincselő élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nem hiszi? Jöjjön közelebb...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!