Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A RÉT
3

A RÉT

Két elválaszthatatlan jóbarát egy egy kosztümös szerelmi Bermuda-háromszögben találja magát, ahonnan csak az egymással való szembenézés útján szabadulhatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 15. hétfő, 19:00

Bódi Zsófia és Fekete Ádám: A rét

A FAQ Színház előadása

Két elválaszthatatlan jóbarát egy egy kosztümös szerelmi Bermuda-háromszögben találja magát, ahonnan csak az egymással való szembenézés útján szabadulhatnak.

Van két fiú. Bérlettársak. Be vannak zárva: körbe-körbe járnak vagy mozdulatlanságba bábozódnak. Éhesek. Szabadulnának. Unalmukban vágyakozni kezdenek. Megteremtik közös vágyuk titokzatos tárgyát. Más szóval: írnak. 

Aznap este ugyanez a két fiú találkozik két lánnyal. A lányok szintén egy lakásban élnek. Vonzóak, veszélyesek. Üresek. Mindentudók. Van bennük valami nem-emberi. Vagy csak még nem sikerült megfelelő mértékben összeismerkedniük.

Az önszerveződő házibuliban a két pár története magát kezdi írni, az alkotóknak nincs többé hatalma a cselekmény fölött, amelynek most már mind a négyen a részesei. Hőseink egy különös, kosztümös regény szereplőivé alakulnak, egy századokkal ezelőtti szomorújáték fogaskerekeivé, amely mind stilisztikailag, mind dramaturgiailag zavaros, lázálom- és szappanoperaszerű. 

A fiúk közötti munkakapcsolat párharccá, rivalizálássá fajul, amiben szerelem és karrierizmus egyaránt tényezők. 

A lányok közötti véd- és dacszövetséget múltbéli sértettség, szerelmi féltékenység próbáltatja meg.

Mindeközben két alak egy bezárt kocsmában, egy panorámaablakon keresztül a temetőre néz. Várják, hogy valaki nyisson. Mit lehet tenni ebben a végtelen éjszakában? A polcok dugig vannak alkohollal. 

Kié lesz a nő, mire megvirrad? Végül kik jutnak ki erre a sokszor emlegetett, vágyakkal és félelmekkel benépesített rétre? És ott boldogok lesznek? De a legfontosabb kérdés mégis: hogy mikor nyit újra a Rácskert?

A rét című színdarabot Fekete Ádám írta kifejezetten az FAQ Társulat színészei számára.

Az előadás hossza: 90 perc

Felvonások száma: 1 felvonás

 

Álmodja fej fej mellett: Bódi Zsófi

Tegyen róla, hogy kinézzen: Molnár Anna

Hidaljon át mindent: Kátai Orsolya

Lehetőleg írja és rendezze is meg: Fekete Ádám

Játssza / engedje zajlani: 

Barcsai Bálint

Fehér Balázs Benő

Fekete Ádám

Orbán Borbála

Messaoudi Emina

Tóvaj Ágnes

Ajánlatunk


Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy már 30 éve töretlen erővel, az idő, a divatok múlásával nem törődve, a nehézségeket leküzdve, a sikereket ügyesen kezelve létezik és dolgozik.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata lebilincselő élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nem hiszi? Jöjjön közelebb...

Péter Bence világhírű zongoravirtuóz, zeneszerző és zenei producer sajátos hangzásvilágával és játékstílusával lebontja a korlátokat a zenei műfajok között. A…

Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-ban bécsi forradalom kitörésekor…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!