Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A romantika vándorai - Balog Alexandra és Vecsei H. Miklós verses-zenés estje

A romantika vándorai - Balog Alexandra és Vecsei H. Miklós verses-zenés estje

Balog Alexandra és Vecsei H. Miklós zenés-verses estje Schubert, Chopin és Liszt munkásságát járja körbe. Az este folyamán a hazai vonatkozások is helyet kapnak: a zongoraműveket közrefogó versek, szövegek a Byron- és Goethe-költemények mellett javarészt magyar költők köré épülnek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 23. csütörtök, 19:00

A rendezvény során a hallgatók találkozhatnak a romantika emberével: a természetbe vonuló, magányos vándorral ismerkedhetnek meg.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!