Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Adventi kalandok - Bíró Eszter családi, interaktív műsora /MINIMATINÉ

Adventi kalandok - Bíró Eszter családi, interaktív műsora /MINIMATINÉ

Az Adventi kalandok a korábbiakhoz hasonlóan izgalmas felállásban ezúttal kifejezetten a közelgő ünnepre összpontosít: a karácsonyt megelőző hetek népi és urbánus szokásait sok-sok játékkal, fülbemászó dallamokkal, az ifjú közönség aktív közreműködésére számító kezdeményezéssel meséli el Bíró Eszter és együttese, miközben az énekesnő kedves témái, az idő múlása és a betűk jelentése is szóba kerülnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 3. szombat, 11:00

Adventi kalandok - Bíró Eszter családi, interaktív műsora /MINIMATINÉ
Korosztály: 3-8 év

December első hetei hagyományosan az ünnepre készülődés jegyében zajlanak. Figyeljük meg: ahogyan egyre közelebb kerülünk a karácsonyhoz, testünk-lelkünk ünneplőbe öltözik, a környezetünkben pedig észrevétlenül szinte minden a várakozásról kezd szólni. Bíró Eszter ezt a varázslatos hangulatot ragadja meg interaktív, játékos, zenés műsorában, melyben nemcsak az adventi gyertyák és az ünnepkörhöz kapcsolódó hagyományok jelentésével ismerkedünk meg, de a betűk és az idő birodalmába is kiruccanunk.

Bíró Esztert már nem kell bemutatni a Müpa hűséges gyerekközönségének, hiszen műsoraival figyelemre méltó rajongótábort toborzott házon belül. No meg azon kívül is: a többek között Fonogram-díjjal és Érték-díjjal kitüntetett énekesnő, színésznő közel egy évtizede készít színpadon és televízióban gyerekeknek szóló interaktív műsorokat, amelyek során a szavakon és dallamokon túl mindig jut hely a közös játéknak is. Az ábécé betűivel megismertető Állati Zenés ABC, illetve a gyerekeknek sok fejtörést okozó időfogalmat szellemesen feldolgozó Az Időmanó kalandjai, illetve Időradír című műsorai elérik céljukat: az óvodás és kisiskolás korosztály tagjait szinte észrevétlenül ismertetik meg azokkal a fogalmakkal, melyek szükségesek lesznek az életben való eligazodáshoz, miközben persze a szülők sem unatkoznak. Az Adventi kalandok a korábbiakhoz hasonlóan izgalmas felállásban ezúttal kifejezetten a közelgő ünnepre összpontosít: a karácsonyt megelőző hetek népi és urbánus szokásait sok-sok játékkal, fülbemászó dallamokkal, az ifjú közönség aktív közreműködésére számító kezdeményezéssel meséli el Bíró Eszter és együttese, miközben az énekesnő kedves témái, az idő múlása és a betűk jelentése is szóba kerülnek.

Ének: Bíró Eszter

Közreműködők
ütőhangszerek: Födő Sándor
gitár: Csókás Zsolt
szopránszaxofon, klarinét, furulyák, tárogató, duda: Cserta Balázs

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

bohózat két felvonásban

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Mi ez, mi ez, miez, ez a rettentő csengetés? Tűz van? Ezek nyilván tűzoltók… szólni kellene az Erzsinek, hogy oltsa…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!