Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Adventi koncert – Szekeres Adrien: Zongorára hangolva

Adventi koncert – Szekeres Adrien: Zongorára hangolva

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 19. hétfő, 18:00

Egy bensőséges hangulatú előadás, ahol Szekeres Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel. A koncerten olyan szívből szóló slágereket hallhatunk, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint Te, melyek a művésznő egyetlen műsorából sem hiányozhatnak.

A könnyed, közvetlen hangvételű koncerten elhangzó dalok a lélek legmélyéig hatolnak. A zongoránál Kiss Gábor, a dalok szerzője és egyben az énekesnő férje közreműködik. A műsor közben megszólaló apró történeteken keresztül betekintést kaphatunk a dalok születésébe, és a hozzájuk fűződő emlékekbe.

Hangolódjunk közösen a karácsonyra egy érzelmekkel teli, igazi Lélekmelegítők-koncerttel.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!