Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Agárdi Popstrand 2019 - VASTAG CSABA, KASZA TIBI, LÁSZLÓ ATTILA
2

Agárdi Popstrand 2019 - VASTAG CSABA, KASZA TIBI, LÁSZLÓ ATTILA

KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, A MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ -EMBER LÉPTÉKŰ ÉS GYEPSZŐNYEGES - AGÁRDI POPSTRAND, ÓRIÁS SZÍNPADÁN!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 13. szombat, 19:00

A VELENCEI-TÓ LEGENDÁS KONCERT HELYSZÍNE, 1977-TŐL VÁRJA ÉS FOGADJA A MAGYAR POPZENE KEDVELŐIT! A KONCERT KÍNÁLAT ÉS A SZÍNVONAL, KIVÁLÓAN „TALÁLKOZIK” 42 ÉVE,
A 4 GENERÁCIÓS POPSTRAND KÖZÖNSÉG, ÉRTÉKALAPÚ ELVÁRÁSAIVAL!

A VIDÉKEN LEGRÉGEBBEN MŰKÖDŐ AGÁRDI SZABADTÉRI SZÍNPAD VENDÉGEINEK „CSAK” ÉNEKELNI, TAPSOLNI ÉS TÁNCOLNI KELL, MIVEL A „VALAMIÉRT” NAGYON NÉPSZERŰ POPSTRAND, MINDEN MÁST BIZTOSÍT: PL. NORMÁLIS ÉS SZÍNVONALAS MŰSORT, MINDIG KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HANGOSÍTÁST, A HÖLGYVENDÉGEKNEK IS LÁTVÁNYÉLVEZETET BIZTOSÍTÓ 2.2 M MAGAS SZÍNPADOT, VALAMINT SZOLID BELÉPŐJEGY ÉS ITAL ÁRAKAT.AGÁRDON AZ A LEGFONTOSABB, HOGY ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL!!!, MINDENKI ÉREZZE JÓL MAGÁT, A GYÖNYÖRŰ VÍZPARTI TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN. IGEN, A KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ POPSTRAND SZÍNPAD RENDEZVÉNYSOROZATA, EGY NAGYSZERŰ KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, AHOL MINDENKI MINDENT LÁT, MIVEL EMBER LÉPTÉKŰ! AZ AGÁRDI ÉLMÉNYEKET FOKOZZÁK, A KONCERTEKET KÖVETŐ - BELÉPŐDÍJ NÉLKÜLI – TURBINA DANCE BEACH PARTYK!

KONCERT ELŐTT DEDIKÁLÁS, CSÜLKÖS BABLEVES PARTY, ITALAKCIÓKKAL!

Kapunyitás: 17:30

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!