Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Agárdi Popstrand 2020: TANKCSAPDA, ACid/DC
2

Agárdi Popstrand 2020: TANKCSAPDA, ACid/DC

KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, A MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ -EMBER LÉPTÉKŰ ÉS GYEPSZŐNYEGES - AGÁRDI POPSTRAND, ÓRIÁS SZÍNPADÁN!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 21. péntek, 17:00

KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, A MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ -EMBER LÉPTÉKŰ ÉS GYEPSZŐNYEGES - AGÁRDI POPSTRAND, ÓRIÁS SZÍNPADÁN!

ISMERTETŐ: A VELENCEI-TÓ LEGENDÁS KONCERT HELYSZÍNE, 1977-TŐL VÁRJA ÉS FOGADJA A MAGYAR POPZENE KEDVELŐIT! A KONCERT KÍNÁLAT ÉS A SZÍNVONAL, KÍVÁLÓAN „TALÁLKOZIK” 43 ÉVE, A 4 GENERÁCIÓS POPSTRAND KÖZÖNSÉG, ÉRTÉKALAPÚ ELVÁRÁSAIVAL! 

A VIDÉKEN LEGRÉGEBBEN MŰKÖDŐ AGÁRDI SZABADTÉRI SZÍNPAD VENDÉGEINEK „CSAK” ÉNEKELNI, TAPSOLNI ÉS TÁNCOLNI KELL, MIVEL A „VALAMIÉRT” NAGYON NÉPSZERŰ POPSTRAND, MINDEN MÁST BIZTOSÍT: PL. NORMÁLIS ÉS SZÍNVONALAS MŰSORT, MINDIG KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HANGOSÍTÁST, A HÖLGYVENDÉGEKNEK IS LÁTVÁNYÉLVEZETET BIZTOSÍTÓ 2.2 M MAGAS SZÍNPADOT, VALAMINT SZOLID BELÉPŐJEGY ÉS ITAL ÁRAKAT. AGÁRDON AZ A LEGFONTOSABB, HOGY ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL!!!, MINDENKI ÉREZZE JÓL MAGÁT, A GYÖNYÖRŰ VÍZPARTI TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN. IGEN, A KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ POPSTRAND SZÍNPAD RENDEZVÉNYSOROZATA, EGY NAGYSZERŰ KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, AHOL MINDENKI MINDENT LÁT, MIVEL EMBER LÉPTÉKŰ! AZ AGÁRDI ÉLMÉNYEKET FOKOZZÁK, A KONCERTEKET KÖVETŐ - BELÉPŐDÍJ NÉLKÜLI - TURBINA DANCE BEACH PARTYK!

Kapunyitás: 17:00

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!